حدیث حُسن – اجرای خصوصی علیاصغر شاهزیدی و شهریار فریوسفی در شور
۱۲۸kbps – ۱۳٫۱۵MB : مستقیم | مدیافایر
پخش آنلاین حدیث حُسن:
به بوی آن که شبی در حرم بیاسایند
هزار بادیه سهلست اگر بپیمایند
طریق عشق جفا بردنست و جانبازی
دگر چه چاره که با زورمند برنایند
اگر به بام برآید ستاره پیشانی
چو ماه عید به انگشتهاش بنمایند
در گریز نبستست لیکن از نظرش
کجا روند اسیران که بند بر پایند
ز خون عزیزترم نیست مایهای در تن
فدای دست عزیزان اگر بیالایند
مگر به خیل تو با دوستان نپیوندند
مگر به شهر تو بر عاشقان نبخشایند
فدای جان تو گر جان من طمع داری
غلام حلقه به گوش آن کند که فرمایند
هزار سرو خرامان به راستی نرسد
به قامت تو و گر سر بر آسمان سایند
حدیث حسن تو و داستان عشق مرا
هزار لیلی و مجنون بر آن نیفزایند
مثال سعدی عودست تا نسوزانی
جماعت از نفسش دم به دم نیاسایند
علیاصغر شاهزیدی، سال ۱۳۲۷ در اصفهان متولد شد. او از سیزده سالگی یادگیری ردیفهای موسیقی ایرانی را آغاز کرد و پس از ۸ سال، در سال ۱۳۴۹ در زمینهٔ آواز از تعالیم جلالالدین تاج اصفهانی بهرهمند شد و به مدت یازده سال بهطور مستمر از جلالالدین تاج تعلیم گرفت. همچنین از شیوهٔ سید عبدالرحیم اصفهانی و رهنمودهای سید محمد طاهرپور بهره بردهاست. کسب رتبه نخست در رشتهٔ آواز در دومین آزمون باربد در سال ۱۳۵۷، تدریس آواز در هنرستان موسیقی اصفهان و واحد موسیقی صدا و سیمای اصفهان، و تدریس خصوصی آواز تاکنون از فعالیتهای گستردهٔ آموزشی او حکایت دارد. از معروفترین آثار وی تصنیف «جام مدهوشی» از آلبوم «چرخ گردون» با آهنگ علی تجویدی، تار جلیل شهناز، تنظیم فریدون شهبازیان و شعر بیژن ترقی است. وی همچنین آوازهای بسیاری را به صورت فی البداهه در برنامهٔ تماشاگه راز و رادیو اصفهان اجرا کردهاست.
او همچنین علاوه بر آواز به نوازندگی نی و سرودن شعر علاقه و فعالیت دارد. آوازهای بسیاری از وی به ضبط رسیدهاست، به عنوان مثال آوازی در افشاری با مطلع «هر کسی را هوسی در سر و کاری در پیش» بر روی غزلی از سعدی شیرازی یا آواز کرد بیات که به همراهی حسن کسایی و جلیل شهناز به صورت خصوصی اجرا شدهاست.
علی اصغر شاهزیدی در حال حاضر به تربیت هنرجویان آواز مکتب اصفهان مشغول است. او هر سال مراسم یادبودی در اصفهان، برای حسن کسایی برگزار میکند. آخرین اثر وی به نام هنوز آواز، مجموعه ای از آوازهای بداهه او است
شاهزیدی با علی تجویدی، جلیل شهناز، حسن کسایی، هابیل علیاف و فریدون شهبازیان همکاری هنری داشتهاست و نیز برای موسیقی متن سریال ثقه الاسلام تبریزی (مجموعه تلویزیونی) (دوازده روزتاریخ مشروطه)، تصنیف گریه کن اثر عارف قزوینی را اجرا کردهاست.
برگزاری کنسرتهای متعدد در داخل و خارج از کشور که از مهمترین آنها چهار شب کنسرت بداهه خوانی است در تالار وحدت تهران با همراهی ساز جلیل شهناز و جهانگیر ملک و کنسرت ارکستر ملی به رهبری فریدون شهبازیان در کاخ چهلستون اصفهان، اجرای آواز به صورت بداهه با همکاری هنرمندان متعددی چون جلال ذوالفنون، شهریار فریوسفی، درویشرضا منظمی از دیگر فعالیتهای او بودهاست.
سلام.چرا دیگه از برنامه تکنوازان قرار نمی دهید؟
خیلی هم عالی
بسیار عالی، ممنون