ردیف آوازی عباس کاظمی

ردیف آوازی عباس کاظمی

ردیف آوازی عباس کاظمی

عباس کاظمی ( ۱۳۸۱- ۱۳۱۰) در آواز شاگرد میرزا علی قاری و در نی شاگرد مهدی نوایی و حسین یاوری بودند. ردیف‌هایی متفاوت از ردیف‌های رایج آوازی از ایشان برجا مانده‌است. این ردیف‌ها در دورانی که ایشان از ضعف سکته‌ی مغزی رنج می‌برده‌اند، اجرا و ضبط شده‌اند.

hashiye

 ۱۲۸kbps – ۴۶۳MB  :   آپلودبوی

پخش آنلاین ردیف آوازی عباس کاظمی:

دریافت از کانال تلگرام

 آموزش دانلود

hashiye

در سال ۷۲ وقتی آقای شجریان همراه با گروه خود برای اجرای کنسرت به اصفهان می آید ، در یک شب قبل از برگزاری کنسرت در هتل کوثر اصفهان ، مشکلی برای اعضای گروه آقای شجریان به وجود می آید که ممکن بود منجر به لغو کنسرت شود.

پس از مشکل به وجود آمده در گروه و احتمال لغو کنسرت ، آقای شجریان به فکر چاره می افتد. از آنجایی که خبرهای مربوط به هنرمندان، اول به گوش خودشان می رسد. در روز برگزاری کنسرت آقای نعمت اللهی ، شاگرد استاد عباس کاظمی در نی ، نزد آقای شجریان رفته. و به ایشان اطمینان خاطر می دهد که برنامه به هم نخورد و خود قادر است به تنهایی و با یک نی ، برنامه را همراه با ایشون اجرا کرده و به پایان برساند. پس از اجرای بسیار قوی آقای نعمت اللهی و پایان کنسرت ، آقای شجریان از ایشون درباره نام استادشون سوال می کنند. و آقای نعمت اللهی ، نام و خانه استاد عباس کاظمی را به آقای شجریان معرفی می کنند.

بدین ترتیب آقای شجریان به خانه درویشی استاد عباس کاظمی در کوچه پس کوچه های قدیمی و خاک خورده اصفهان می رود. و در آنجا … پس از شنیدن صدای استاد و پس از تقریبا یک ساعت مرکب خوانی استاد عباس کاظمی و پی بردن به دانش والای استاد کاظمی و شیوایی و رسایی صدای ایشون ، متاثر می شوند. و می گریند و می گویند ( نقل قول از خود آقای شجریان ). : ” کار شما حاصل زحمت و دسترنج ۵۰ سال کار مداوم در آواز و موسیقی است که از عهده من خارج است. به راستی که حق مطلب را ادا کردید و کاش من شما را خیلی زودتر از این ها می دیدم .

بعد از این دیدار آقای شجریان نوار دستگاه شور را از استاد دریافت کرد. و خود استاد کاظمی نوار را در اختیار ایشان قرار داد .( که البته در یک ملاقات دوباره بعد از این جریان ، آقای شجریان نزد استاد آمده و نوار دیگری دریافت کردند. ) که تفاوت و زیبایی این آثار متعلق به دستگاه شور در کارهای آقای شجریان دیده می شود .

منبع

(این پست کلا ۶,۲۹۱ بار دیده شده که ۱ بار آن برای امروز بوده)

8 thoughts on “ردیف آوازی عباس کاظمی

    1. خیلی کار بیجایی کردید آقا
      شما اجازه ی چنین کاری را نداشتید .شجریان شیاد هم همینطور…خانواده محترم استاد از این موضوعات و خیانت های شماها بسیار رنج بردند و ناراحت شدند

      1. حسین سرکوب شاگرد استاد کاظمی و تولش آدم تخمی ایه آقا شما کارتونو محکم انجام بدید. بااین اسکولا باشه هیش کی هیچی نباید یاد بگیره. نه صدا دارن و نه هنری , نه سوادی و نه مععرفتی . یه نوار داشتن که هنر حساب نمیشه، خاک تو سرت که همون نوار استاد روهم درست درس ندادید به ملت. افیون زاده هم چیزی اموزش نمیداد. چه پولی شما ازین نوارها در آوردید. شاگرداتونم چیزی یاد نگرفتند. خاک برسرتون. آدم ابله.
        از مدیر سایت متشکریم

        1. چه ربطی داره.نیست اون ردیف های داغونی که همه مثل چی ریخته تو دست استاد نما ها و به خورد خلق الله هنر دوست داده میشه از توش شاگرد خوب و همه چی تموم با صدای خوب در اومده.دعوت میکنم بیای کلاس استاد بنده تا بفهمی ی من ماست چقد کره میده.افراد بیشعوری مثل صاحب این سایت هم با پخش کردن این ردیف خیانت کردن به استاد کاظمی.استاد کاظمی پیرش در اومد تا این گوشه های مکتب اصفهان رو با تمامی نکات و ظرایفش یاد گرفت اونم از منبع اصلی اون وقت شما با این کوته فکری چطور میخاید ظرایف رو یاد بگیرید.فقط مثل طوطی میتونید تکرار کنید که به جایی هم نخواهید رسید.با انتشار ردیف مکتب اصفهان شآن و منزلتش رو هم رده شیوه های داغون دیگه میکنید.در حالی که مکتب اصفهان بسیار قدرتمند تر و بالا تر از شیوه های آوازی دیگه هست.شما با شیوه های دیگه و این ردیف مکتب اصفهان منتشر شده نهایتا بتونید تا دامنه کوه مکتب اصفهان برسید.قله رو تو خواب هم نمیتونید ببینید.واااییی بر شما و جامعه موسیقی با کوته فکران و بی خردانی چون شما …

    1. ممنونم ازین که این گنج رو در اختیار همگان قرار دادید و جلوی سواستفاده از نام استاد بزرگوار را از افراد شیاد گرفته اید که فقط خود را بری و منزه میدانند و باقی را شیاد می نامند.
      و دیوان استاد همچنان بعد از بیست و اندی سال به چاپ نرسیده است و ……

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *